Is uw boiler aan vervanging toe?

Horbach komt gratis bij u langs voor een offerte op maat in de regio Waasland, Antwerpen en Gent

Plaatsen of vervangen sanitaire elektrische boiler in regio Waasland, Antwerpen, Gent

Horbach werkt steeds met de meest kwalitatieve materialen bij het plaatsen of vervangen van een elektrische boiler voor uw sanitaire installatie, daarom raden we onze klanten in het Waasland de beste merken aan, waaronder Itho Daalderop...

De elektrische boiler van Itho Daalderop is een boiler voor muurmontage van hoge kwaliteit. Omdat de kuip vervaardigd is uit vol koper en slechts 1 lasnaad telt, garandeert Itho Daalderop een duurzame werking met maar liefst 10 jaar onderdelen garantie. Een koperen kuip heeft als voordeel dat er geen anode nodig is om deze te beschermen tegen corrosie. Hierdoor is ook het onderhoud van deze toestellen tot een minimum beperkt. Door zijn smalle ontwerp kan deze boiler in een kast ingebouwd worden. Deze boilers kunnen zowel op dag of tweevoudig tarief worden aangesloten zonder enige aanpassingen.

Deze koperen boilers bestaan in verschillende versies. Eerst en vooral hebben we de Mono-Plus uitvoering die mono-fasig aangesloten wordt en een vermogen heeft van 2500W. Dit vermogen wordt overbracht naar het sanitair water door middel van 2 droge weerstanden. De Mono-Plus bestaat in 5 modellen: 30l , 50l , 80l, 120l en 150l.

De Mono-3 uitvoering is een uitvoering die 3-fasig moet aangesloten worden. De opbouw van deze boilers is identiek aan de Mono-Plus behalve dat er hier 3 droge weerstanden aanwezig zijn. Hierdoor is het overdragen vermogen 5250W voor een 80l – en 120l model of 7500W voor een 120l –en 150l model. Met dit hoger vermogen zullen we de boiler veel sneller opwarmen en kan men met dezelfde opslagcapaciteit en plaats een veel hoger sanitair comfort dienen.

Horbach komt graag bij u langs voor een gratis offerte te regio Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Sint-Gillis-Waas, Waasmunster,...

Is uw boiler in de regio Waasland, Gent of Antwerpen aan vervanging toe? Vraag uw gratis offerte!

contacteer ons